Entreprenader

Tack vare vår erfarenhet och flexibilitet samt vårt tekniska kunnande kan vi ge Er kvalificerad service inom hela plåtslagerisektorn. Vi har stor erfarenheten med arbete på hög höjd och att arbeta med mobilkran.

Vi kan erbjuda Er följande tjänster
  • Byggnadsplåtslageri, vi arbetar med alla typer av byggnader och objekt. Från industribyggnader, bostadshus till kulturhus.
  • Taksäkerhet, vi kan erbjuda Er kvalificerad service inom hela takskyddsområdet såsom, rådgivning, besiktning, installationer av olika takskyddsanordningar mm.
  • Skivtäckning och bandtäckning på nya och gamla hus med all slags plåt.
  • Takmålning, en rätt utförd takmålning sparar många, sköna slantar. Vi vet vilken behandling och vilka färger, som är lämpliga i varje enskilt fall och vi har duktigt folk som gör jobbet!
  • Snöskottning, vi kan erbjuda Er snöskottning och isborttagning av erfaren personal med många års takvana. Minskar risken för olyckor.

Service

Vi utför all slags plåtslageriarbeten såsom reparationer/underhåll, tegelarbeten, takskydd, takmålningar, fogningar m.m. Till vårt förfogande har vi fullt utrustade servicebilar och en komplett plåtverkstad för tillverkning.

Vi kan erbjuda serviceavtal på kontinuerligt underhåll enligt vårt branschförbunds, Entreprenörföretagen, underhållsavtal.

Vill du veta mer?

Vänd Er gärna till oss vid akuta problem som kräver
snabba insatser eller om Ni vill veta mera:

Christian Petersen

Christian Petersen
070 - 763 11 01

Richard Pettersson

Richard Pettersson
070 - 763 11 03